Leksion i hapur për acidet nga Skin Tech

Leksion i hapur për acidet nga Skin Tech

Pharmawest Albania solli në Kolegjin TESS stafin e përbërë nga Dr. Senera Hoxha dhe Alba Gramo, farmaciste, të cilat na prezantuan acidet dhe llojet që mund të aplikohen në lëkurë, nivelet e tyre dhe rëndësia e kujdesit që duhet të tregojë profesionisti i estetikës gjatë aplikimit të tyre.

Leksioni u pasua me një demostrim konkret mbi procesin e aplikimit të acideve.