Tag: blerina bombaj

Studentët e TESS dhe dietologia Blerina Bombaj

Dietologia e mirënjohur, Blerina Bomaj, është ulur me studentët e TESS në një seancë leksioni me temën "Ushqimet e Bukurisë".

View more