Alumni

Njihuni me të gjithë gjeneratat e studentëve të diplomuar në TESS.

TESS është frymëzuar nga dëshira për ta bërë estetikën dhe të bukurën pjesë të jetës së përditshme, kudo. TESS është Kolegji Profesional i Lartë, i parë, i vërtetë, i cili krijon profesionistë me njohuri të plota në programet e estetikës, parukerisë dhe make up.

Ana Aliaj, Make Up Artist

Anisa Luzi, Make Up Artist

Arsenida Cena, Make Up Artist

Brikela Spahi, Make Up Artist

Denisa Shabanaga, Make Up Artist

Emine Jaho, Make Up Artist

Enada Hoxha, Make Up Artist

Kristell Palodhi, Make Up Artist

Manuela Loshi, Make Up Artist

Rona Lani, Make Up Artist

Xhesi Kolici, Make Up Artist

Coming soon