Disa fjalë më shumë

TESS është frymëzuar nga dëshira për ta bërë estetikën dhe të bukurën pjesë të jetës së përditshme, kudo. TESS është Kolegji Profesional i Lartë, i parë, i vërtetë, i cili krijon profesionistë me njohuri të plota në programet e estetikës, parukerisë dhe make up.

Me bashkëpunimin e kompanive të njohura në botë MAKE UP FOR EVER, Davines dhe Comfort Zone dhe me staf të specializuar në make up, estetikë, parukeri, dermatologji, psikologji, ligj, menaxhim, marketing, art, fotografi dhe sociologji, TESS do t’i aftësojë studentët me njohuritë e duhura për t’u bërë profesionistë të suksesshëm.

Kolegji Profesional i Lartë TESS është hapur me Vendim të Këshillit të Ministrave Nr. 483, datë 31.07.2018 dhe është i organizuar në dy departamente: Departamenti i Estetikë-Nutricionit dhe Departamenti i Kozmetologjisë.

Misioni

Frymëzojmë dhe përmirësojmë jetën e profesionistëve të bukurisë dhe klientëve të tyre përmes edukimit të koncepteve që krijojnë një stil jete dhe mirëqënie në ekuilibër të plotë.

Vizioni

Duam të jemi edukuesit më të admiruar në fushën e kozmetologjisë, estetikës, mirëqënies dhe biznesit të bukurisë duke e ngritur në një nivel të ri standartin e edukimit profesional në Shqipëri.

Partnerët

Bashkëpunimi me tre nga kompanitë më të njohura në botë Davines, MAKE UP FOR EVER dhe Comfort Zone është një nga elementët që garanton epërsinë e shkollimit profesional pranë TESS.

Çfarë diplome marrim në përfundim të studimeve?

Në përfundim të programeve Estetikë, Hair Artist dhe Make Up Artist, studentët tanë do të pajisen me një DIPLOMË PROFESIONALE të lëshuar nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë. Këto diploma janë me 60 ose 120 Kredite ECTS.

Profili Make Up është një program 1 vjeҫar dhe diploma do të lëshohet në përfundim të përvetësimit të të gjithë lëndëve të kurrikulës, ndërsa diplomimi në profilin Estetikë dhe Hair Artist do të kryhet në përfundim të kurrikulës 2 vjeҫare.