Dy fjalë për TESS

Tirana Esthetics and Style School është frymëzuar nga dëshira për ta bërë estetikën dhe të bukurën pjesë të jetës së përditshme, kudo.
Shkolla e parë, e vërtetë, e cila krijon profesionistë me njohuri të plota në programet e estetikës, make up dhe hair artist.
Maltina Braho
Themeluese
Bashkëpunëtorët
Partnerë ndërkombëtarë
Përditësime
 • READ MORE
  Lista e fituesve të Raundit III pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2020-2021
  October 15, 2020
  Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i tretë.
 • READ MORE
  Lista e fituesve të Raundit II pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2020-2021
  September 22, 2020
  Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i dytë.
 • READ MORE
  Lista e fituesve të Raundit I pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2020-2021
  August 26, 2020
  Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i parë.
Galeria
Një tur virtual në ambientet e TESS