Grimierët e TESS në disa nga videoklipet me popullore

Grimierët e TESS në disa nga videoklipet me popullore

Punën e grimierëve të TESS mund ta vëzhgoni edhe përmes 2 videoklipeve shumë të shikuara në TV dhe web. Më mirë kur i zbuloni vetë 🙂

Write a Reply or Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.