Sondazhi Kombëtar i studentëve ASCAL

Sondazhi Kombëtar i studentëve ASCAL

Të nderuar studentë,

Në vijim të trajnimit me temë “Sondazhi Kombëtar i Studentëve” të organizuar nga ASCAL dhe takimeve informuese që kemi zhvilluar ju informojmë se data 5 Maj është afati i fundit për të plotësuar pyetësorin që ka mbërritur në email-et tuaja.

Pjesëmarrja juaj në këtë sondazh është thelbësore!