Dy fjalë për TESS

Tirana Esthetics and Style School është frymëzuar nga dëshira për ta bërë estetikën dhe të bukurën pjesë të jetës së përditshme, kudo.
Shkolla e parë, e vërtetë, e cila krijon profesionistë me njohuri të plota në programet e estetikës, make up, hair artist dhe menaxhim.
Maltina Braho
Themeluese
Bashkëpunëtorët
Partnerë ndërkombëtarë
Përditësime
 • READ MORE
  Shpallen listat e fituesve të Raundit 2 pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2022-2023
  September 30, 2022
  Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i parë.
 • READ MORE
  Mobilitet në Greqi! 📣Thirrje e hapur për projektin Connected Through Mobility!
  September 21, 2022
  TESS – Tirana Esthetics & Style School bashkëpunim me MeOut Group me mbështetjen e Komisionit Europian organizojnë raundin e dytë të mobiliteteve afatshkurtra në kuadër të projektit Lidhur Përmes Mobilitetit (Connected Through Mobility) (EAC-2020-0865) për studentët pjesëmarrës në arsimin profesional në Shqipëri. Për 5 studentë nga TESS, programi i shkëmbimit afatshkurtër në kuadrin e mobilitetit do të zhvillohet në Selanik, Greqi në periudhën Tetor - Nëntor 2022. Studentët do të jenë nga programet : 1️⃣Estetikë 2️⃣Hair Artist 3️⃣Make Up Artist 4️⃣Menaxhim i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë Qëllimi kryesor i projektit pilot është zbatimi i programeve ndërkombëtare të mobilitetit profesional në katër vende të Ballkanit Perëndimor: Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi dhe Kosovë. Programi afatshkurtër i mobilitetit përfshin 1 muaj trajnim profesional në Greqi në sallone, qendra estetike dhe SPA. Projekti Connected Through Mobility është pjesë e mekanizmit të financimit të Instrumentit të BE-së (IPA II) dhe është financuar nga Bashkimi Europian. @europeancommission @meout_group APLIKONI KËTU: LINKU
 • READ MORE
  Të pëlqen industria e bukurisë dhe mirëqenies? Bëhu profesionist nga TESS.
  September 6, 2022
  Një nga gjërat më pak të lehta për shumicën e njerëzve është zgjedhja e një karriere profesionale që zgjat për gjithë jetën. Disa prej nesh i zbulojnë shpejt pasionet e tyre dhe fokusohen tek ajo që i tërheq më shumë duke siguruar një punë që jep kënaqësi dhe që nuk ndjehet aspak si rëndesë gjatë ditës, por si një argëtim që prodhon para.
Galeria
Një tur virtual në ambientet e TESS