Alumni

Njihuni me të gjithë gjeneratat e studentëve të diplomuar në TESS.

TESS është frymëzuar nga dëshira për ta bërë estetikën dhe të bukurën pjesë të jetës së përditshme, kudo. TESS është Kolegji Profesional i Lartë, i parë, i vërtetë, i cili krijon profesionistë me njohuri të plota në programet e estetikës, parukerisë dhe make up.

Alba Përleka, Hair Artist

Anjeza Ndini,  Estetikë

Anxhela Saliaj, Make Up

Anxhela Shyti, Make Up

Desilda Murataj, Estetikë

Elisjana Frroku, Make Up

Ermelinda Shkoza, Estetikë

Klea Metaj, Make Up

Ksamila Kapllani, Estetikë

Melisa Cerri, Make Up

Xhojsava Isaku, Make Up

Zerina Methasa, Make Up

Arjana Meta, Estetikë

Adela Deliu, Hair Artist

Alba Gjata, Hair Artist

Alessandra, Lysanchuk Make Up

Anisa Hakaj, Hair Artist

Denisa Shabanaga, Hair Artist

Diana Kola, Estetikë

Ebi Dedi, Hair Artist

Eda Kulla, Estetikë

Eneida Xhafa, Estetikë

Enela Qershori, Hair Artist

Erges Hasani, Hair Artist

Hankushe Lazaj, Make Up

Ilaria Tahiri, Make Up

Klaudjo Mema, Hair Artist

Klodiana Smajlaj, Estetikë

Kriselda Isufaj, Hair Artist

Ledjana Camaj, Make Up

Leonora Hasani, Make Up

Marsila Mucollari Make Up

Mirsilda Gjana, Estetikë

Oksana Kërtusha, Estetikë

Orjona Bufaj, Make Up

Rogerta Ibrushi, Hair Artist

Shelin Kurti Hair, Artist

Silvi Nika, Estetikë

Violeta Kasmi, Hair Artist

Visiana Fida, Estetikë

Xhesika Çapoku, Make Up

Xhoana Brahimaj, Estetikë

Graciela Bani, Estetikë

Erisa Kastrati, Hair Artist

Ibest Terbeshi, Hair Artist

Kristina Kasa, Hair Artist

Ajsela Shtjefni, Make Up

Anjeza Rexhaj, Make Up

Argena Deliu, Make Up

Artjola Tujani, Make Up

Drilona Kovaҫi, Make Up

Evelina Korҫa, Make Up

Gjyle Kastrati, Make Up

Irena Metalla, Make Up

Keti Kamberi, Make Up

Kristi Kalemaj, Make Up

Pamela Karroqe, Make Up

Sindi Koxhaj, Make Up

Sonila Elezaj, Make Up

Xhensila Çezma, Make Up

Xhesika Denjeli, Make Up

Brunilda Barushi, Estetikë

Donalda Shyte, Estetikë

Elijesa Osa, Estetikë

Ergisa Jorgollari, Estetikë

Esjana Nikollari, Estetikë

Kostandina Moçi, Estetikë

Ornela Ngjeqari, Estetikë

Redona Baboci, Estetikë

Bianka Dervishi, Estetikë

Ela Hoti, Estetikë

Neri Veliu, Estetikë

Xhoi Begotaraj, Estetikë

Ada Tafaj, Hair artist

Elisa Sema, Hair artist

Erda Mikli, Hair artist

Gjyle Kastrati, Hair artist

Xhensa Bendo, Hair artist

Dajana Beluli, Make up

Fabia Çela, Make up

Griselda Bendaj, Make up

Kleodjana Hokja, Make up

Melisa Zela, Make up

Ornella Karruku, Make up

Stela Fizi, Make up

Vigane Halimi, Make up

Ana Aliaj, Make Up Artist

Anisa Luzi, Make Up Artist

Arsenida Cena, Make Up Artist

Brikela Spahi, Make Up Artist

Denisa Shabanaga, Make Up Artist

Emine Jaho, Make Up Artist

Enada Hoxha, Make Up Artist

Kristell Palodhi, Make Up Artist

Manuela Loshi, Make Up Artist

Rona Lani, Make Up Artist

Xhesi Kolici, Make Up Artist