TESS Adventure

Aventurat në udhëtimet tona në grup u japin studentëve dhe stafit akademik mundësinë për të kaluar momente të bukura së bashku. Natyra ka aftësinë të forcojë shpirtin dhe të rrisë ndjeshmërinë për mbrojtjen e mjedisit.
Një ditë mes natyrës së mrekullueshme të Bovillës me studentët e TESS dhe @refresh_yourlife ❤️

Emocionet e aventurave në udhëtimet tona në grup u japin studentëve dhe stafit akademik mundësinë e integrimit dhe shoqërizimit. Ndarja e kohës sëbashku në nivel social dhe pranë natyrës forcon shpirtin e ekipit dhe rrit ndjeshmërinë për mbrojtjen e mjedisit. Zbuloni ku kemi shkuar…