TESS feston 8 marsin

Për festën e 8 Mars-it studentet e TESS ishin në TEG në eventin e organizuar ku ishin të ftuara 8 personazhe të suksesshme nga fusha të ndryshme, me arritje në karrierë të cilat ndanë historitë e tyre frymëzuese.

View more

Këshillimi i Karrierës me maturën 2020

Kolegji TESS ishte pjesëmarrës në ditët e Këshillimit të Karrierës për Maturën 2020 sipas kalendarit të përcaktuar nga MASR. 

View more

Shpallje pozicionesh vakante pranë TESS

Kolegji Profesional i Lartë TESS shpall vende vakante për staf akademik: Specialist finance me kohë të pjesshme dhe Pedagog për lëndën e nutricionit dhe dietologjisë, me kohë të pjesshme.

View more

Leksion i hapur për acidet nga Skin Tech

Pharmawest Albania solli në Kolegjin TESS stafin e përbërë nga Dr. Senera Hoxha dhe Alba Gramo, farmaciste, të cilat na prezantuan acidet dhe llojet që mund të aplikohen në lëkurë.

View more

Leksion i hapur me stafin mjekësor për ndihmën e parë

Stafi mjekësor i Qëndrës Spitalore Elbasan, ishte në Kolegjin TESS për të prezantuar ndihmën e parë që duhet të japin profesionistët në qendrat estetike, sallone ose studio make-up. 

View more

Konferenca Mjekësore në Spitalin Salus

Studentët e programeve Estetikë, Hair Artist dhe Make Up Artist ishin në Konferencën Mjekësore të organizuar nga spitali Salus dhe mjekët shqiptarë e të huaj në të cilat u diskutua mbi dermatolgjinë, kujdesin për lëkurën e problematikat e skalpit e të flokëve.

View more

Festa të gëzuara nga TESS

Zbulo kartolinën e fundvitit nga TESS.

View more

Blendi Fevziu në TESS

Blendi Fevziu i ftuar në Kolegjin TESS për një diskutim të hapur me studentët dhe për të prezantuar librin e tij më të fundit "Tirana e Nonës".

View more

TESS te Kënga Magjike 2019

Për të tretin vit TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, eventin më të madh të muzikës shqiptare Kënga Magjike 2019.

View more

Aventurë në Shpellën e Pëllumbasit

Udhëtoni edhe ju me TESS Adventure 2019. Bashkohuni me ne në një udhëtim drejt Shpellës së Pëllumbasit.

View more