TESS hap dyert

TESS hap dyert

Mbrëmjen e 17 nëntorit, shkolla TESS në Tiranë, mblodhi rreth vetes dhjetëra artistë nga bota e modës, kulturës, showbiz dhe shumë njerëz të biznesit e medias.

Ceremonia e inagurimit u zhvillua në ambientet e shkollës, unike në llojin e saj në Tiranë, ku dukshëm është investuar me punë, seriozitet dhe profesionalizëm.

Të ftuar të veçantë:

  • Davide Manzoni – Drejtor i Përgjithshëm “Comfort Zone”
  • Gabriele Brunelli – Drejtor Artistik “La Truccheria MAKE UP FOR EVER”, Itali
  • Roberto Brunelli – Drejtor Ekzekutiv i Shitjeve “La Truccheria MAKE UP FOR EVER”, Itali
  • Andreea Ion – Menaxhere e Zhvillimit të Biznesit, “Davines”
  • Monica Girelli – Konsulente, “Comfort Zone”

 

 

Publikime për eventin: Anabel; Story; Revista Class; Newsbomb.alABC News; Shqiptarja.com; Ora News; Lajm Shqip