Category: Revista

TESS në Color Day Festival Albania

TESS në një spektakël ngjyrash dhe tingujsh në Color Day Festival Albania.

View more

Miratohet periudha e aplikimeve për formularët A1/A1Z në datat 22-28 Prill 2024

Ke përfunduar maturën në vitet e kaluara dhe dëshiron të aplikosh për universitet në vitin akademik 2024-2025? Apliko nga data 22-28 Prill 2024 me formularin A1/A1Z.

View more

Shpallje pozicioni vakant pranë TESS

REKTORI I KOLEGJIT PROFESIONAL TË LARTË TESS SHPALL VEND VAKANT   Kolegji Profesional i Lartë TESS shpall vende vakante për staf akademik, si më poshtë vijon: Pedagog në fushën e Mjekësisë, me kohë të plotë.   Kriteret e përgjithshme që duhet të plotësojnë kandidatët, bazuar në përcaktimet e bëra në Statutin e Kolegjit dhe Rregulloren […]

View more

Trajnim SkinTech Chemical Peel

Acidet mjekësore të thella, Dermapen, Botox, Filler, Mesoterapi fytyre.

View more

On-the-spot training

Dy ditët e fundit, në Tiranë, Shqipëri, ne organizuam trajnimin e mësuesve në vend me "Move to improve!" projekt në partneritet me Edunet Europe.

View more

Open Day në TESS

Të pëlqen make up, hair art apo estetika? Eja kalo një ditë në TESS, jeto me të bukurën dhe kupto më shumë.

View more

Pronësia Intelektuale, Strategjia Kombëtare e Pronësisë Intelektuale dhe bashkëpunimi me IAL-të

Tirana Esthetics and Style School - TESS ishte pjesë e forumit me përfaqësues të Institucioneve të Arsimit të Lartë të organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale në bashkëpunim me GIZ Albania në kuadër të Platformës së Partneritetit të Integrimit Europian, si një partner shumë i rëndësishëm në procesin e promovimit dhe respektimit të të drejtave të pronësisë intelektuale.

View more

NEUROKOZMETIKA “NJË VIZION I PËRGJITHSHËM MIDIS NEUROMARKETINGUT DHE PSIKOSOMATIKA”

Në webinarin, e drejtuar nga Dr. Umberto Borellini – Kozmetolog, Specialist në fushën e Farmacisë si dhe Specialist në fushën e Shkencës dhe Teknologjisë Kozmetike, studentët e TESS zbuluan së bashku se si Neurokozmetika krijon një urë lidhëse midis sistemit nervor dhe lëkurës, duke përforcuar të gjitha trajtimet kozmetike, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me lëkurën e ndjeshme dhe parandalimin e plakjes së lëkurës.

View more

24 Janar Dita Ndërkombëtare e Arsimit!

Për ne në TESS sot është një ditë me vlerësim të thellë për rolin që edukimi luan në industrinë e bukurisë.

View more

TESS Hair Artist – Student Testimonial

Ndiq eksperiencën e bukur të Isufit, student në degën Hair Artist në Kolegjin TESS.

View more