Studentët e TESS dhe dietologia Blerina Bombaj

Studentët e TESS dhe dietologia Blerina Bombaj

Dietologia e mirënjohur, Blerina Bomaj, është ulur me studentët e TESS në një seancë leksioni me temën “Ushqimet e Bukurisë”.

Pikat kryesore të leksionit lidheshin me:

  • Hidratimi i lëkurës
  • Vitamina C, A, E
  • Antioksidantët
  • Selenium dhe efektet e tyre në organizëm dhe lëkurë