TESS arratiset për Yoga në plazh

TESS arratiset për Yoga në plazh

Një ditë e dedikuar kujdesit për trupin dhe mendjen gjatë së cilës u diskutua mbi mbrojtjen e duhur solare përpara, gjatë dhe pas ekspozimit në diell.

Instruktore YOGA – Orjola Kajo.