“Vinci Con La Voce”: Patrizia Mottola

“Vinci Con La Voce”: Patrizia Mottola

Patrizia Mottola zbuloi në TESS gjatë trajnimit Vinci Con La Voce disa nga sekretet e komunikimit në publik.

Një ndër zërat më të bukur dhe të famshëm të dublimeve Italiane, aktore, diplomante në Teatro Stabile në Torino me Luca Ronconi, trajner me eksperiencë në kërkimin dhe formimin vocal.

E specializuar në Komunikim dhe Programim Neuro – Linguistik, Patrizia është diplomuar në Torino në disiplinat Pikturë dhe Skenografi.