Grimierët e TESS në disa nga videoklipet me popullore

Grimierët e TESS në disa nga videoklipet me popullore

Punën e grimierëve të TESS mund ta vëzhgoni edhe përmes 2 videoklipeve shumë të shikuara në TV dhe web. Më mirë kur i zbuloni vetë 🙂