Listat e fituesve në raundin e dytë për vitin akademik 2018-2019

Listat e fituesve në raundin e dytë për vitin akademik 2018-2019

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore.

 

Njoftojmë se të gjithë kandidatët duhet të paraqiten në ambientet e Kolegjit Profesional i Lartë TESS, pranë Sekretarisë Mësimore për kryer regjistrimin paraprak dhe dorëzimin e dokumentacionit si vijon:

  • Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës
  • Diploma e shkollës së mesme dhe çertifikata e provimeve të maturës (fotokopje e noterizuar)
  • Mandat – pagesa e tarifës së shkollës

Orari: Nga e hëna – në të shtunë, 08.00 – 16.00

Për informacione shtesë na kontaktoni në: +355694000014 / +355694000113 / info@tess.al