TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, aktivitetin Joni Peci Store

TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, aktivitetin Joni Peci Store

Tirana Esthetics & Style School u kujdes për flokët dhe grimin e modeleve në sfilatën më të fundit të Joni Peci.