Njoftim për sezonin e provimeve në TESS

Njoftim për sezonin e provimeve në TESS

Me vendim të rektorit të Kolegjit Profesional të Lartë TESS, Prof. Dr. Qirjako Meniko:

  • Sezoni i provimeve për semestrin e parë do të zhvillohet nga data 11 shkurt – 03 mars 2019.
  • Semestri i dytë nis në datën 4 mars 2019 dhe do të përfundojë në datën 14 qershor 2019.
  • Sezoni i provimeve për semestrin e dytë do të zhvillohet nga data 17-30 qershor 2019.