TESS te Kënga Magjike 2019

TESS te Kënga Magjike 2019

Për të tretin vit TESS mbështet me ekipin e Make Up Artists dhe Hair Artists, eventin më të madh të muzikës shqiptare Kënga Magjike 2019.