Konferenca Mjekësore në Spitalin Salus

Konferenca Mjekësore në Spitalin Salus

Studentët e programeve Estetikë, Hair Artist dhe Make Up Artist ishin në Konferencën Mjekësore të organizuar nga spitali Salus dhe mjekët shqiptarë e të huaj në të cilat u diskutua mbi dermatolgjinë, kujdesin për lëkurën e problematikat e skalpit e të flokëve.