Diplomimi i studentëve Make Up Artist 2019

Diplomimi i studentëve Make Up Artist 2019

Studentet e profilit Make Up Artist në Kolegjin Profesional të Lartë TESS ditën e mbrojtes së temës së diplomës. Falenderojmë komisonin e vlerësimit Anila Basha, Armand Habazaj dhe Linda Guri.