Miratohet periudha e aplikimeve për formularët A1Z në datat 19-24 Maj

Miratohet periudha e aplikimeve për formularët A1Z në datat 19-24 Maj

Njoftim i rëndësishëm! Miratohet periudha e aplikimeve për formularët A1Z në datat 19-24 Maj.

Të gjithë ata studentë të cilët duan të regjistrohen në programet e studimit të Kolegjit TESS, të cilët kanë mbaruar maturën shtetërore përpara vitit 2020 duhet të plotësojnë formularin A1Z.

Në datat 19-24 Maj duhet të paraqiteni pranë gjimnazit ku keni studiuar për të plotësuar këtë formular. Ju duhet të keni me vete një fotokopje të diplomës së gjimnazit dhe një mjet identifikimi.

Vetëm nëse plotësoni këtë formular mund të regjistroheni në pas në programet:

 

Për çdo informacion shtesë na kontaktoni në +355694000014 ose +355694000113