Konkursi “New Look Challenge”

Konkursi “New Look Challenge”

TESS zhvilloi konkursin New Look Challenge në Instagram.

Rregullat ishin si më poshtë :

 • Merr pjesë në Sfidë. Krijo një look transformues. Fito dhurata!
 • Çdo pjesëmarrës në sfidë duhet të dërgojë në adresën info@tess.al punimin transformues me foto para dhe pas transformimit.
 • Gjithashtu procesi duhet xhiruar për të vërtetuar origjinalitetin e punimit.

Një komision do të përzgjedhë 15 finalistë të cilët do ti nënshtrohen votimit të publikut.

Tre fituesit e kësaj sfide do të përfitojnë dhurata nga MAKE UP FOR EVER me vlerë:

 • Vendi 1 – 500 euro
 • Vendi 2 – 300 euro
 • Vendi 3 – 200 euro

 

Juria e përbërë nga :

 • Armina Mevlani – Influencer dhe sipërmarrëse
 • Linda Guri – Make Up Artist
 • Rosita Habazaj – Fotografe

 

Zgjodhën 15 finalistët të cilët u votuan nga publiku në story në profilin e Instagram @tess.albania.

Fituesit e shpallur ishin :

 • Vendi 3 : @makeup_ermela
 • Vendi 2 : @makeup_by_fjo
 • Vendi 1 : @elasglam