Kalendari i aplikimeve dhe regjistrimeve për vitin akademik 2021-2022

Kalendari i aplikimeve dhe regjistrimeve për vitin akademik 2021-2022

Shpallet kalendari me procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në programet e studimit të institucioneve të arsimit të lartë. Kalendari përfshin të gjitha periudhat dhe afatet për të tre raundet e aplikimit në IAL për vitin akademik 2021-2022.

Shkarko mëposhtë në PDF.

 

 

Për çdo informacion kontaktoni në +355694000014.