Category: Uncategorized

TESS në panairin e bukurisë “Beauty Fair” Prill 2024

Një mundësi emocionuese pjesëmarrja në panairin e bukurisë “Beauty Fair” në datat 26-27-28 Prill 2024 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. TESS ekspozoi veprimtarinë dhe programet  arsimore për të krijuar ndërgjegjësim për markën dhe për të tërhequr studentë të mundshëm.

View more

Thirrje e hapur për projektin Grow in VET!

TESS – Tirana Esthetics & Style School bashkëpunim me MeOut Group me mbështetjen e Komisionit Europian organizojnë mobilitete afatshkurtra në kuadër të projektit Rritje në Arsimin dhe Aftësimin Profesional (Grow in VET). Për 13 studentë nga TESS, programi i shkëmbimit afatshkurtër do të zhvillohet në Greqi në periudhën 11 Maj deri në 9 Qershor. Studentët […]

View more

Zgjidh të bëhesh profesionist në Kolegjin Profesional të Lartë TESS!

Një karrierë e sigurt dhe e suksesshme!

View more

Përvojë në formimin e karrierës përmes programeve Erasmus +

Disa javë më parë disa studentë të TESS – Tirana Esthetics and Style School nisën një udhëtim të jashtëzakonshëm teksa marrin pjesë në një projekt lëvizshmërie që ndryshon jetën në Poloni!

View more

Takimi i dytë i koordinimit mbledh 20 përfaqësues të 10 shteteve Europiane këtë rradhë në Shqipëri

Në kuadër të projektit pilot Connected Through Mobility gjatë 3 ditëve përfaqësuesit e shteteve partnere, u takuan për të vlerësuar aktivitetet e zhvilluara deri tani, e për të përcaktuar orientimet dhe afatet për 5-6 muajt e ardhshëm. Si institucioni pritës për këtë aktivitet TESS u kujdes që të ftuarit të shijonin elemente kulturore, turistike dhe […]

View more

Dy trajnime profesionale, perfekte për estetiste do të zhvillohen në datat 26-27 Maj në TESS me trajnerë nga Italia. Physiosport Massage

Physiosport Massage dhe Vitalbust Massage do t’ju mundësojnë të mësoni më tepër mbi teknikat e reja të masazhit 2022, problematikat që trajtojnë si dhe avantazhet e tyre. Në fund të secilit trajnim ju do të merrni çertifikatë nga [comfort zone]. Ju mirëpresim!

View more

Kartolina e TESS dhjetor

Kartolina e TESS dhjetor

View more

Tema e diplomës 2021 – Tema “Rikrijim i stilit të viteve 20-30”

Një periudhë ku make up-i luajti një rol të rëndësishëm për të ndihmuar femrat të kalojnë më lehtë kujtimet e luftës. Ishte koha të theksonin fuqinë e tyre femërore duke treguar një femër të sofistikuar dhe misterioze. Kjo periudhë karakterizohej nga një lëkurë me tonalitet të hapur, sytë të punuar me ngjyrë të errët, vetullat […]

View more

Kalendari i aplikimeve dhe regjistrimeve për vitin akademik 2021-2022

Shpallet kalendari me procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në programet e studimit të institucioneve të arsimit të lartë.

View more

Kënga Magjike TV KLAN

Kënga Magjike (mars-prill-maj dhe netet finale 26-27-29 maj 2021) TV KLAN

View more