Tema e diplomës 2021 – Tema “Rikrijim i stilit të viteve 20-30”

Tema e diplomës 2021 – Tema “Rikrijim i stilit të viteve 20-30”

Një periudhë ku make up-i luajti një rol të rëndësishëm për të ndihmuar femrat të kalojnë më lehtë kujtimet e luftës. Ishte koha të theksonin fuqinë e tyre femërore duke treguar një femër të sofistikuar dhe misterioze.
Kjo periudhë karakterizohej nga një lëkurë me tonalitet të hapur, sytë të punuar me ngjyrë të errët, vetullat e zgjatura e të holla. Buza e trukuar me ngjyrë të kuqe të errët duke u konturuar më e vogël dhe linja të rrumbullakta.
Elementi i blushit të sfumuar në ngjyrë rozë ishte një tjetër karakteristikë e stilit të këtyre viteve!
Juria :
Linda Guri
Fjodora Fjora
Armand Habazaj

Si ju duken punimet e studenteve tona?