“Manuali i kozmetologjisë” përkthehet në shqip

“Manuali i kozmetologjisë” përkthehet në shqip

Biblioteka e TESS vazhdimisht pasurohet me libra për të kontribuar në mësimdhënie cilësore në nivel akademik për studentët tanë.

Një pasuri për botën e kozmetolozgjisë, estetikës dhe parukerisë më në fund i përkthyer në shqip.

Umberto Borellini është kozmetologu i njohur italian i diplomuar në Farmaci dhe Psikologji me specializim në Shkenca dhe Teknologji Kozmetike. Pedagog i lëndës së kozmezologjisë në sistemin e masterave universitarë në Tor Vergata Romë, Pavia dhe Parma.

Librin e gjeni në cdo librari si edhe në TESS.