Takim me përfaqësuesin Italian të kompanisë Comfort Zone Rocco Del Sante

Takim me përfaqësuesin Italian të kompanisë Comfort Zone Rocco Del Sante

Partneriteti i TESS me Comfort Zone Skin Official që prej vitit 2017 ka si qëllim jo vetëm ndarjen e eksperiencave mbi të rejat dhe përditësimet e fushës por gjithashtu edhe përfshirjen e stafit të Comfort Zone në leksione të hapura dhe për monitorimin e studentëve.
Këtë rradhë përfaqësuesi i brand-it Rocco Del Sante zhvilloi një diskutim mbi rëndësinë e planfikimit, organizimit dhe të pasurit një qasje etike në biznesin e estetikës dhe bukurisë.