Ceremonia e Diplomimit

Ceremonia e Diplomimit

Në datën 16 Dhjetor në ambientet e Rogner Hotel u zhvillua ceremonia dhe festa e diplomës së TESS për studentët e diplomuar për vitin akademik 2021-2022.
Tema : All about sparkles