Trajnim rreth projektit “Connected Through Mobility”

Trajnim rreth projektit “Connected Through Mobility”

Gjatë datave 17-28 Janar 2022 u zhvillua trajnimi me studentët dhe stafin e TESS në kuadër të projektit ” Connected Through Mobility ” i cili synon të ofrojë tek shtetet e Ballkanit Perëndimor mundësitë e programeve të mobilitetit të Bashkimit Europian.
Në dy vitet e ardhshme 29 studentë nga TESS do të zhvendosen për 1 ose 3 muaj në kompani europiane për të punuar në profesionet Estetist, Makeup artist, Hair Artist ose Menaxher i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë.