Program i ri në TESS “Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”

Program i ri në TESS “Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”

“Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”
Për ata persona që kërkojnë një profesion me shumë ngjyra dhe jashtëzakonisht motivues. Ata që duan të kujdesen për ambientin, drejtimin financiar, menaxhimin e stafit, shitjen dhe marketingun.