Grupi i studentëve të Erasmus + mbërrin në Budapest

Grupi i studentëve të Erasmus + mbërrin në Budapest

Grupi i parë i studentëve ka nisur internship në sallone me emër në Budapest ku do të qëndrojnë për 1 dhe 3 muaj për të punuar e shkëmbyer eksperienca.
Projekti Connected Through Mobulity në kuadër të Erasmus+ është financuar nga Komisioni Europian
Deri në vitin 2024, 28 studentë të TESS do kenë mundësinë të jenë pjesë e programeve të shkëmbimit 1 ose 3 mujore në 5 shtete Europiane.