South Outdoor Festival

South Outdoor Festival

South Outdoor Festival – Borsh 29 Prill – 30 Maj 2022

TESS pjesëmarrës në South Outdoor Festival edicioni i 5-të!
Sporte, lojëra, muzika, panaire lkale, kulinaria tradicionale, grimi dhe stili s edhe shumë aktivitete të tjera u zhvilluan në Borsh për 5 ditë me rradhë. Pjesëmarrës nga e gjithë Shqipëria por edhe nga bota ndanë këtë përvojë magjike.
Pranë stendës së TESS u krijuan pamje të personalizuara sipas axhendës së performuesve duke përfshirë elemente koncerti si gura, xixa dhe aksesorë të ndryshëm për pjesëmarrësit.
PROSEED Event

Kliko këtu!