Swing Marathon Edicioni V

Swing Marathon Edicioni V

Klubi i fansave të Hemingway-t Shqipëri organizojnë më 30 prill, Ditën Ndërkombëtare të Xhazit, “Swing Marathon”. Një event i menduar me shumë kujdes prej muajsh nga senati i HFCA, i cili vendosi që hapja të bëhet në qytetin e Tiranës dhe mbyllja e kësaj maratone në teatrin e mrekullueshëm ‘Migjeni’ të Shkodrës. Një udhëtim prej 12 orësh në tren, rrugicave, Kafes së Madhe dhe teatrit të Migjenit.
TESS mbështeti me ekipin e saj të makeup-it dhe hair arstits për të gjithë pjesmarrësit e këtij eventi.
Dress Code: 20s/30s style. Sfilata nga Enada At’Nikolla