Guest Speaker nga Kosova “Andërr Atelie”

Guest Speaker nga Kosova “Andërr Atelie”

Në datën 10 Maj në TESS kishim të ftuara artistet e make up-it të Andërr Atelie nga Prishtina.

Diskutimi me studentët u zhvillua në ambientet e TESS ku u trajtuan tema si stili i grimit dhe flokëve, tendencat e fundit në këtë fushë, menaxhimi i rrjeteve sociale dhe editimi i fotove.

Në përfundim u zhvillua edhe një demostrim i disa teknikave make up-i.