Dy trajnime profesionale, perfekte për estetiste do të zhvillohen në datat 26-27 Maj në TESS me trajnerë nga Italia. Physiosport Massage

Dy trajnime profesionale, perfekte për estetiste do të zhvillohen në datat 26-27 Maj në TESS me trajnerë nga Italia. Physiosport Massage

Physiosport Massage dhe Vitalbust Massage do t’ju mundësojnë të mësoni më tepër mbi teknikat e reja të masazhit 2022, problematikat që trajtojnë si dhe avantazhet e tyre.

Në fund të secilit trajnim ju do të merrni çertifikatë nga [comfort zone].

Ju mirëpresim!