Program i ri “Menaxhim i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”

Program i ri “Menaxhim i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”

Programi i ri në TESS licensuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit.
“Menaxhimi i SPA-ve dhe biznesit të bukurisë”

Për ata persona që kërkojnë një profesion me shumë ngjyra dhe jashtëzakonisht motivues. Ata që duan të kujdesen për ambientin, drejtimin financiar, menaxhimin e stafit, shitjen dhe marketingun.