Kolegji i Lartë Profesional TESS hap regjistrimet për vitin akademik 2022/2023

Kolegji i Lartë Profesional TESS hap regjistrimet për vitin akademik 2022/2023

Të frymëzuar prej ëndrrave dhe pasionit, të bukurës dhe natyrës, bashkuam në harmoni të plote shkencën, talentin dhe etikën, për t’ju ofruar edukimin që ndërton një karrierë si profesionist të bukurisë dhe mirëqenies së qëndrueshme.

 

Kolegji i Lartë Profesional TESS hap regjistrimet për vitin akademik 2022/2023 në degët:

– Make Up Artist

– Hair Artist

– Estetike

– Menaxhim i SPA dhe Biznesit të Bukurisë

 

TESS, ndërto një karrierë, bëhu profesionist!

 

https://www.youtube.com/watch?v=dSaXLHTh_x8