📣Një mundësi fantastike për të gjithë studentët e ardhshëm të TESS!

📣Një mundësi fantastike për të gjithë studentët e ardhshëm të TESS!

Projekti Connected Through Mobility financuar nga @europeancommission ka ende 4 raunde ku studentët mund të marrin pjesë në praktika pune e trajnime profesionale në sallone, studio, qendra estetike dhe SPA në shtete europiane.

Programet e shkëmbimit të rradhës do të jenë Greqi, Poloni, Sllovaki dhe Slloveni.

Pas eksperiencës në Budapest, jemi të sigurt që edhe organizimet e tjera do të jenë të paharrueshme për studentët që do të kenë mundësi të jenë pjesë e mobiliteteve 1 ose 3 mujore.

🔹”Connecting Central Europe with the Western Balkans”
🔹 Projekti është pjesë e instrumetit të BE Pre-Accession Assistance (IPA II)
@meout_group
📌 Zbuloni më shumë për projektin në meout.org/ctm

Ndërto një karrierë. Bëhu profesionist në TESS!