Mobilitet nĂ« Greqi! 📣Thirrje e hapur pĂ«r projektin Connected Through Mobility!

Mobilitet nĂ« Greqi! 📣Thirrje e hapur pĂ«r projektin Connected Through Mobility!

TESS – Tirana Esthetics & Style School bashkĂ«punim me MeOut Group me mbĂ«shtetjen e Komisionit Europian organizojnĂ« raundin e dytĂ« tĂ« mobiliteteve afatshkurtra nĂ« kuadĂ«r tĂ« projektit Lidhur PĂ«rmes Mobilitetit (Connected Through Mobility) (EAC-2020-0865) pĂ«r studentĂ«t pjesĂ«marrĂ«s nĂ« arsimin profesional nĂ« ShqipĂ«ri.

PĂ«r 5 studentĂ« nga TESS, programi i shkĂ«mbimit afatshkurtĂ«r nĂ« kuadrin e mobilitetit do tĂ« zhvillohet nĂ« Selanik, Greqi nĂ« periudhĂ«n Tetor – NĂ«ntor 2022.

Studentët do të jenë nga programet :
1ïžâƒŁEstetikĂ«
2ïžâƒŁHair Artist
3ïžâƒŁMake Up Artist
4ïžâƒŁMenaxhim i SPA-ve dhe biznesit tĂ« bukurisĂ«

Qëllimi kryesor i projektit pilot është zbatimi i programeve ndërkombëtare të mobilitetit profesional në katër vende të Ballkanit Perëndimor: Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Mal të Zi dhe Kosovë.

Programi afatshkurtër i mobilitetit përfshin 1 muaj trajnim profesional në Greqi në sallone, qendra estetike dhe SPA.

Projekti Connected Through Mobility është pjesë e mekanizmit të financimit të Instrumentit të BE-së (IPA II) dhe është financuar nga Bashkimi Europian.

@europeancommission @meout_group

APLIKONI KËTU: LINKU