Shpallen listat e fituesve të Raundit 3 pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2022-2023

Shpallen listat e fituesve të Raundit 3 pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS për vitin akademik 2022-2023

Listat e fituesve që kanë zgjedhur një nga programet e studimit pranë Kolegjit Profesional të Lartë TESS, në portalin e maturës shtetërore Raundi i tretë.

 

Njoftojmë se të gjithë kandidatët duhet të paraqiten në ambientet e Kolegjit Profesional të Lartë TESS, pranë Sekretarisë Mësimore për të kryer regjistrimin dhe dorëzimin e dokumentacionit si vijon:

  1. Fotokopje e kartës së identitetit ose pasaportës;
  2. Diploma e shkollës së mesme dhe çertifikata e provimeve të maturës (fotokopje e noterizuar);
  3. Mandat – pagesa e tarifës së shkollës (klikoni këtu për të shkarkuar mandatin);
  4. Fotografi format dokumenti (2 kopje).

 

Data: 28-02 Nëntor 2022

Orari: Nga e hëna – në të shtunë, 08.00 – 16.00.

Për informacione shtesë na kontaktoni në: +355694000014 / +355694000113 / info@tess.al.