Teoria e ngjyrës

Teoria e ngjyrës

5 – 11 shkurt 2023

Teoria e ngjyrës është lëndë të cilën e zhvillojnë studentët e programit Hair Artist dhe Make Up Artist si një ndër pjesët kryesore për të mësuar miksimin e ngjyrave si edhe efektet speciale të kombinimeve të tyre.

Javën e shkuar studentët zhviluan një vizitë në galerinë FAB, në ekspozitën personale të artistit Ilir Bala, “Ballo me Maska”