Estetika në TESS

Estetika në TESS

6 Shkurt 2023

Estetika është një fushë për njerëzit që duan të punojnë me klientët për t’i ndihmuar ata të duken dhe të ndjehen më mirë.

Nëse një klient ka shqetësime me aknet, lëkurën jo të ushqyer ose ndjeshmëri sezonale, një estetistë që ka formimimin dhe ekspertizën e duhur është e aftë që të sugjerojë trajtime dhe një rutinë të personalizuar për lëkurën.

Zbulo më shumë për programin.