BOOTCAMP I SIPËRMARRJES

BOOTCAMP I SIPËRMARRJES

Të pëlqejnë sfidat dhe do një mundësi biznesi?
E do suksesin në treg, por nuk di si ta arrish?
Dëshiron të fitosh kompetenca mbi sipërmarrjen?

Plotëso formularin në bio dhe do të të kontaktojmë për tu bërë pjesë e programit të edukimit YEEP (Youth Entreprenurship Education Programme).

Zgjidh Bootcamp tënd:
Tiranë – 19 Shkurt 2023
Elbasan – 20 Shkurt 2023
Durrës – 21 Shkurt 2023