Programi i shkëmbimit për në Slloveni

Programi i shkëmbimit për në Slloveni

(1 – 23 Shkurt 2023 )

Njihemi më në detaje me programin e shkëmbimit për në Slloveni me studentët dhe trajnerët e TESS.

5 studentë dhe 1 trajner nga TESS – Tirana Esthetics & Style School u njohën në mënyrë më të qartë me praktikën profesionale një-mujore, si do të jetë dhe çfarë të pritet nga mobiliteti.

Pas prezantimit ne patëm një sesion shumë të dobishëm Pyetje dhe Përgjigje, ku iu përgjigjëm të gjitha pyetjeve.

Projekti Connected Through Mobility është pjesë e mekanizmit të financimit të Instrumentit të BE-së pë (IPA II) dhe është financuar nga Bashkimi Evropian.

MeOut Production.