Dita e Verës me TESS

Dita e Verës me TESS

Diell, makeup dhe atmosferë të mirë – Street Party në Tiranën me diell i ka të gjitha! Make Up Artist tanë të talentuar po e bëjnë ditën edhe më të bukur duke krijuar pamje mahnitëse për të gjithë të pranishmit në festë.

Ejani dhe bashkohuni me ne në make up stand TESS për t’i shtuar shkëlqim Ditës së Verës!