Summer Wellness nga TESS në Pushime on TOP!

Summer Wellness nga TESS në Pushime on TOP!

Informacioni që duhet të kemi për lëkurën përpara ekspozimit në diell, rëndësinë e eksfoliuesve në fytyrë dhe në trup, aplikimin e emulsioneve hidratuese dhe ushqyese, benefitet dhe dëmet solare, si të nxihemi sa më mire e shumë këshilla të nevojshme nga trajnerja e Estetikës në TESS, Orjona Perjaku.

Zbulo më shumë rreth kujdesit për lëkurën gjatë muajve të nxehtë të verës me TESS dhe @comfortzoneskin_al