Tre netë të paharrueshme në JazzFest!

Tre netë të paharrueshme në JazzFest!

Edhe këtë herë TESS nuk mungoi në Hemingway Jazz Fest Ed 10 që u zhvillua prej datës 19 Korrik deri më 21 Korrik 2023 në korpusin e Universitetit Politeknik të Tiranës në Sheshin Nënë Tereza.
Muzikë, kërcim dhe një atmosferë fantastike! Të gjithë të pranishmit ndjenë prekjen xixëlluese të zanave:

@sonielezi_
@irenametalla
@m.u.a_klea

Urojmë ti kemi bërë këto tre netë pak më të bukura për ju.